Gouden American Buffalo Kopen

De gouden American Buffalo kopen kunt u doen om verschillende redenen en ook hebt u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Daarbij gaat het er vooral om wat deze uitvoeringen zullen kosten of, nog veel belangrijker, wat u er voor uit wilt geven. Dit wordt natuurlijk mede bepaald door waar u uw munten aan wilt kopen.

Een gouden American Buffalo is een Amerikaanse beleggingsmunt die geslagen is van 99,99 procent puur goud. De American Mint heeft deze munt voor het eerst in 2006 geslagen nadat de Amerikaanse regering daar een wet voor in had gevoerd. Deze wet had als doel om meer mensen geïnteresseerd te maken voor het aankopen van Amerikaanse beleggingsmunten waardoor extra inkomsten konden worden gemaakt en de Amerikaanse goud industrie werd ondersteund. Een gouden American Buffalo kopen kunt u doen in twee varianten die samen in vijf uitvoeringen te vinden zijn. Toch zult u niet zomaar alle uitvoeringen tegen komen en u kunt van ons aannemen dat u dat ook helemaal niet wilt. Als u met het doel om te beleggen door middel van de American Buffalo goud kopen wilt dan wilt u dit immers zo goedkoop mogelijk in uw bezit krijgen om uw winstmarge zo groot mogelijk te laten zijn.

Een American Buffalo online kopen kunt u doen bij twee soorten handelaars, u kunt daarvoor terecht bij handelaars die verzamelaars bedienen en bij handelaars in beleggingsmiddelen. Dit zal nogal wat verschil maken want verzamelaars zullen over het algemeen alleen gouden American Buffalo kopen die speciaal daarvoor geslagen zijn. Deze ‘proof’ munten zijn speciaal geslagen en met de grootste zorg behandeld om er maar vooral geen krasje op te laten komen. De prijs van deze munten is dan vaak ook veel hoger als de prijs van het goud waar ze van gemaakt zijn. Een ‘proof’ American Buffalo gouden munt kopen koste in 2006 nog achthonderd dollar en vijf jaar later moest voor eenzelfde 1 ounce munt maar liefst tweeduizend en tien dollar neergeteld worden. Bij deze bedragen maakt zelfs het online gouden American Buffalo kopen ook al niet zo’n heel erg groot verschil meer. Voor u als belegger zijn deze munten echter helemaal niet interessant omdat het u niet gaat om de gaafheid van de munt maar om de winst die u er mee kunt behalen.

Bij het beleggingsmunten kopen gouden American Buffalo munten uitzoeken zal u de meeste keuze bieden. Deze bullion serie wordt geslagen in vier verschillende uitvoeringen, standaard wordt de 1 ounce muntgeslagen en daarnaast worden ook American Buffalo munten van een halve ounce, een kwart ounce en een tiende ounce geslagen. Door deze munten is het mogelijk om ook een veel kleiner bedrag in goud te beleggen. Toch wordt bij het American Buffalo kopen voornamelijk gekozen voor de 1 ounce uitvoering. Daarom zult u in Nederland ook niet zo heel erg vaak de kleinere uitvoeringen van de American Buffalo tegen komen. Dit heeft er mede mee te maken dat de voordelen American Buffalo munten bij deze kleinere uitvoeringen vaak niet groot genoeg zijn om daarvoor te kiezen. De kleinere uitvoeringen van de gouden American Buffalo zal immers eerst naar Nederland gehaald moeten worden en de kosten daarvoor zullen bij het geringe aankoop bedrag erg tegen vallen.

Bij het goud kopen gouden American Buffalo munten van 1 ounce uitzoeken zal u echter het voordeel bieden dat deze kosten tot enkele procenten beperkt worden. De waarde American Buffalo is daar immers hoog genoeg voor bij de goudkoers van de laatste jaren. Deze hoge goudkoers zult u natuurlijk ook in het geheel terug zien in de prijs die u bij het gouden American Buffalo kopen moet betalen. Omdat de verkoop prijs op de koers van goud gebaseerd wordt zult u dus altijd iets meer dan de koers kwijt zijn. De kleinere uitvoeringen van de American Buffalo zullen natuurlijk een kleinere hoeveelheid goud bevatten en daarom ook goedkoper zijn. Toch staat de prijs bij een kleinere American Buffalo gouden munt kopen niet in verhouding tot het kleinere gewicht. Dit komt omdat voor deze kleinere munten relatief veel kosten gemaakt moeten worden, daarom zult u deze dan ook niet zo vaak aangeboden krijgen en zult u het hoofdzakelijk met de 1 ounce uitvoering moeten doen. Niet dat daar iets mis mee is, het feit dat u voor deze gouden American Buffalo kopen meer moet betalen, betekend ook dat u daar meer winst mee zult maken. U kunt hiervoor natuurlijk terecht bij een lokale dealer of bij de webshop die u op deze website aan zult treffen. U kunt bij het online gouden American Buffalo kopen een aardige besparing realiseren omdat de munten goedkoper zijn en bovendoen netjes thuis geleverd worden.