Contact

Wij hopen dat de informatie op deze website over de gouden American Buffalo u van dienst is geweest bij het maken van uw keuze. Wij hebben deze informatie met de grootst mogelijke zorg samengesteld en hebben hierbij gebruik gemaakt van vrij op het internet toegankelijke informatie bronnen of de informatie is ons door derden aangeleverd. Dit zorgt er voor dat wij ondanks onze inspanningen een beperkte invloed hebben op de inhoud van deze informatie. Als u ons over de inhoud van de informatie op deze website feedback wilt geven dan waarderen wij dit ten zeerste. U kunt dit doen op dezelfde manier als u vragen over American Buffalo munten aan ons kunt stellen en dat is door het formulier op deze pagina te gebruiken.

Wij streven er naar om alle American Buffalo vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om de een of andere reden niet toe in staat zijn dan zullen wij daar binnen één werkdag contact met u over opnemen.

Hoe zorgvuldig de informatie op deze website ook is samengesteld, ze blij volledig informatief van aard en er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.